Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością i były uważane za szczególny przysmak.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na specjały z wątroby, flaków, serc, żołądków, ozora, nerek, płuc i ogona. Ponadto podajemy kilka przepisów na kaszankę i czerninę.
Znajdziesz tu ciekawe propozycje przekąsek, zup oraz dań głównych. Obok takich znanych potraw, jak ozorki w galarecie czy płucka na kwaśno, prezentujemy m.in. zapomniane żarniuki i gęsi pipek.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na specjały z wątroby, flaków, serc, żołądków, ozora, nerek, płuc i ogona. Ponadto podajemy kilka przepisów na kaszankę i czerninę.
Znajdziesz tu ciekawe propozycje przekąsek, zup oraz dań głównych. Obok takich znanych potraw, jak ozorki w galarecie czy płucka na kwaśno, prezentujemy m.in. zapomniane żarniuki i gęsi pipek.